Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

Ali Özkan'dan Bursa Defterdarı Atılğan'a ziyaret
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan ile bir araya geldi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin tüm yönleri ile kalkınıp gelişmesi adına başlattığı Bursa yönetiminde söz sahibi kurum ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Özkan bu doğrultuda son olarak, Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan’a konuk oldu. Özkan’ın Atılğan’a gerçekleştirdiği ziyarette, Karacabey Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bursa Defterdarı Yusuf Atılğan, Karacabey’de yürütülen projelere her türlü desteği vermekten gurur duyacaklarını kaydetti.

Kendilerine gösterdiği yakın ilgi için Yusuf Atılğan’a teşekkür eden Özkan, ilçenin geçmişten bu yana var olan sıkıntılarının gün yüzüne çıkarılarak sırasıyla bir bir çözüme kavuşturulduğunu söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.