Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

Alinur Aktaş'a bir  kötü haber daha, Recep Altepe’ye Ankara'da Önemli Görev

Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevini 30 Mart 2009 - 23 Ekim 2017 tarihleri arasında yürüten Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine istifa etmişti.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yaşanan gelişmeyle Altepe, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yardımcılığına getirildi.

Yıldırım ve Bursa Büyükşehir Belediye meclislerinde ve 2004 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Osmangazi Belediye Başkanlığına seçilen Altepe, 29 Mart 2009 yılı yerel seçimlerinde ise AK Parti’den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

23 Ekim 2017 tarihine kadar başkanlık görevini yürüten Altepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine istifa etmişti.

Yapılan bu atamayla, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Altepe'ye adeta iadei itibar yaparken, Alinur Aktaş için de yolun sonu görünmüş oldu.

Yerine atandığı ilk yıllarda Recep Altepe'yi yerden yere vuran ancak kendisi onun onda biri kadar bile icraat yap(a)mayan Alinur Aktaş'ın da, seçim üstü yapılan bu atamayla ipi resmen çekilmiş oldu.

Seçimden sonra ise şu anda savcılıkta olan yolsuzluk dosyalarının ne olacağı merakla bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.