banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

ALİNUR AKTAŞ'IN NECMİ İNCE İÇİN AÇTIĞI ŞANTAJ DAVASINI DA KAYBETTİ!

Bu şikayet sonrasında İnce Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Necmi İnce İstanbul'da yakalanıp evine ve gazetesine onlarca polisler gidip arama yaparak işlemler yapılmıştı.Hatta bu olaylar sonrasında gözaltına alınan usta Gazeteci Necmi İnce nöbetçi mahkemeye çıkartılarak hukuksuz bir şekilde Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu yaşanan olaylar sonrası 25 gün suçsuz yere cezaevinde yatan Gazeteci Necmi İnce yapılan itirazlar sonrasında nöbetçi TC. Bursa 1. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuksuz yargılama kararı alındı.

İşte bu kapsamda da geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Gazeteci Necmi İnce için açılan Şantaj davasında TC. Bursa 27. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından son davada suçsuz olduğu ve beraat ettiği açıklandı.

Şu ana kadar usta Gazeteci Necmi İnce'nin kesinleşmiş cezası olmadığını ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın açığı davaları kazandığı açıklandı.

Bu dava sonrasında açıklama yapan İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Necmi İnce "TC. Vatandaşı olarak hukukun üstünlüğüne inancım her zaman devam etmektedir,ülkemizde tarafsız Savcı ve Hakimlerimizin verdiği kararlardan dolayı tebrik ediyorum, ilahi adalet tecelli etmiştir ama hakkımda iftira ve hakaret ederek haberler yapanlar inşallah bu karardan dolayı şapkalarını önlerine koyarak yanlışlarından geri adım atarlar" diyerek açıklama yaptı.

Açıklamasının sonunda Gazeteci Necmi İnce başından geçen olaylardan dolayı kararın kesinleşmesinden sonra manevî tazminat davası açacağını ve asılsız yapılan haberler ilgili ceza davası açılarak mahkemeye vereceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21