Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

ALL-STAR'DA BURSA'YI TEMSİL EDECEKLER


Binlerce basketbolseverin salondan, binlercesinin de televizyonları başından izleyeceği müthiş şölene Asya Karması-Avrupa Karması mücadelesi damga vuracak.TOFAŞ’tan Berkan Durmaz Asya Karması’nda Bursa’yı temsil edecek. ING Bank 3 Yarışması’nda da TOFAŞ’tan Yiğit Arslan yarışacak. 

Ayşe Begüm Onbaşı şov yapacak 

All-Star maçının periyot arasında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı da bir gösteri sunacak. Devre arasında ise ünlü şarkıcı Edis’in mini bir konser vereceği etkinliğin biletleri Mobilet üzerinden satılıyor.www.redbull.com/bslallstar adresindeki formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişte kazanan talihliler ise etkinlik gününde basketbolcularla tanışma şansına sahip olacak. Heyecan dolu etkinlikte ter dökecek sporcularla özel röportajlar etkinlik gününde canlı olarak www.redbull.com ‘dan takip edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.