Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

ALPEREN OCAKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Abdullah Yüceler öncülüğünde gerçekleştirilen yardım çalışmaları teşkilat mensupları ve hayırseverlerin büyük ilgisini görüyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Abdullah Yüceler, tüm dünyada yaşanan bu zor günlerde Bursa’nın her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek, umut olabilmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini ve yaklaşan Ramazan Ayı’nın sevincini ve umudunu yardımlaşarak paylaşacaklarını söyledi.

Abdullah Yüceler, ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde Bursa Alperen Ocakları olarak her kesimden Bursa Halkı’nın bu günleri mağduriyet yaşamadan atlatabilmeleri adına yardım çalışmalarını başlattıklarını belirterek, “Bizim davamız kuru ve basit bir dava değildir. Yardımı ve yardımlaşmayı Cihana yaymış olan Osmanlı’nın günümüze gelen Sancaktarı olan Alperenler, mazlumun ve mağdurum yanında olmaya şartlar ne olursa olsun devam edecek, davasının gereğini yapmaktan bir an olsun çekinmeyeceklerdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.