Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Ambulans Beklerken Canından Oluyordu
Bursa’nın Gemlik ilçesinde kalp krizi geçiren bir kişi için 30 dakika ambulans beklenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Gemlik merkezde meydana gelen olayda, bir dönem CHP Gemlik Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenen Zafer Ülgen, Gemlik saat kulesinin karşısında, yeni otobüs duraklarının bulunduğu bölgedeki bankta fenalaştı. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenen Zafer Ülgen’e müdahale etmesi için 112 Acil Servis ekiplerine haber verilirken, ambulansın gelişi 30 dakikadan fazla beklendi. Gemlik’te ambulans bulunmadığından, Orhangazi’den ambulans gönderildiği kaydedildi.

Olay yerinde bulunan daha önce sağlık eğitimi almış bir kişi tarafından Ülgen’e kalp masajı yapıldı. Yapılan müdahale sonrasında da ambulansın gelmemesi üzerine Ülgen, sivil bir araçla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulans, Ülgen’in özel araçla götürülmesinden 10 dakika sonra gelebildi.



Kalbi çalıştırıldı

Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale sonrası kalbi çalıştırılan Ülgen’in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Ülgen, daha kapsamlı yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesi amacıyla, Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21