Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AMERİKAN HASTANESİ THE BODRUM CUP’IN 3 YIL BOYUNCA İSİM SPONSORU

Türkiye sağlık sektörünün öncüsü konumuna sahip Amerikan Hastanesi, bir ilke imza atarak Bodrum’un yanı sıra Türkiye için de büyük önem taşıyan The Bodrum Cup’ın isim sponsoru oldu. VKV Sağlık Kuruluşları Genel Müdürü Dr. Erhan Bulutcu ve The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında bu önemli organizasyonun 3 yıl boyunca “American Hospital The Bodrum Cup” adıyla gerçekleştirileceği aktarıldı.

Amerikan Hastanesi’nin kalite ve hizmet anlayışının 98 yıl sonra Bodrum Amerikan Hastanesi ile ilk kez İstanbul dışına çıkılarak Güney’e taşındığını belirten VKV Sağlık Kuruluşları Genel Müdürü Dr. Bulutcu; “Bir ilke imza atarak Bodrum için oldukça kıymetli ‘American Hospital The Bodrum Cup’ organizasyonunun isim sponsoru olmanın ve Bodrum Amerikan Hastanesi’yle Bodrumlularla buluşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Son dönemde turizm sektörünün gözde bölgelerinden biri olan Bodrum’un sağlık alanında da cazibe merkezi haline geldiğine vurgu yapan Dr. Erhan Bulutcu sözlerine şöyle devam etti:“Bugüne kadar Amerikan Hastanesi’nin hizmet anlayışını ve kalitesini Bodrum’a taşımamız konusunda yoğun talepler aldık. Araştırmalarımız sonucunda Bodrum’da yeni bir hastane inşa etmek yerine, burada belli deneyime sahip mevcut bir hastaneyi satın almanın daha doğru bir hamle olacağına karar verdik. VKV Sağlık Kuruluşları olarak, 700 doktorumuz, 1000’i aşkın hemşiremiz, 1500’ü aşkın idari çalışanımızla yaklaşık 5000 kişilik bir aileyiz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımızın yanı sıra sahip olduğumuz tanı ve tedavi teknolojilerini, idari sistem ve süreçlerimizle sağladığımız hasta bakım kalitemizi 98 yıldır Kuzey Amerika standartlarında yaşatan Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi olarak, bu hizmet anlayışımızı ve kalitemizi Bodrum Amerikan Hastanesi’yle Bodrumlularla buluşturduk” diye sözlerini sürdürdü.

Hizmet anlayışlarını sadece sağlıkta değil, spor, kültür-sanat ve eğitim alanına da taşıyarak yaşamın her alanına katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Bulutcu; “Sporun da iyileştirme üzerindeki etki ve önemini biliyor, ülkemizin sportif başarı potansiyeline yürekten inanıyor ve bu potansiyelin ortaya çıkarılması için üzerimize düşen görevler olduğunu düşünüyoruz. Bu doğrultuda, insanları bir araya getiren ve ortak bir heyecanda buluşturan sporun farklı dallarına destek vermeye çalışıyoruz. Bu vizyonumuz kapsamında Akdeniz’in en büyük deniz festivali olan The Bodrum Cup’a isim sponsorluğumuzun manevi değeri de oldukça yüksek. 30 yıldır uluslararası boyutta düzenlenen The Bodrum Cup, bir ilki gerçekleştirerek bundan böyle 3 yıl boyunca isim sponsorluğumuzla ‘American Hospital The Bodrum Cup’ olarak deniz ve yelken sporuna gönül verenlerle buluşacak” dedi.

Dr. Erhan Bulutcu: “Hastalarımızın yanı sıra çalışanlarımız için de tasarlanmış programlar sunuyoruz.”

Türkiye sağlık sektörünün öncüsü konumunda olan Amerikan Hastanesi olarak yatırımlarına devam ettiklerini belirten Bulutcu; “2017 yılında “İyileştir Kendini” şiarıyla hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlıklarına katkıda bulunacak nitelikteki bütünsel yaklaşımları benimseyen Code Lotus projesini başlattık. Code Lotus’ta Cleveland Clinic, MD Anderson gibi alanında lider pek çok hastanede de örnekleri olduğu gibi, tamamlayıcı tıp ile hem yoğun stres altındaki çalışanlarımıza hem de hastalara yönelik tasarlanmış programlar sunuyoruz. Homeopati, biofeedback, kayropraktik, müzik-terapi, dans-terapi, sanat-terapi, ayurvedik danışmanlık, akupunktur, yoga ve meditasyon, bu programlardan birkaçı. Code Lotus son derece önemsediğimiz, tıbbi iyileşmeye destek olacak şekilde tasarlanmış, tedaviye bütüncül yaklaşım getiren bir proje” dedi.

Bodrum’un Türkiye’deki denizcilik tanıtımını üstlenen American Hospital The Bodrum Cup’ta bu yıl 200 yatın yanı sıra toplam 10 bin izleyici ve yelkencinin katılımının hedeflendiğini belirten Bulutcu; “Amerikan Hastanesi olarak gelecek dönemlerde izleyici ve katılımcı sayısının daha üst seviyelere taşınmasını umuyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Süleyman Uysal: “Organizasyonun Türkiye’nin yüzü olmasını istiyoruz”

Organizasyonun bir yat yarışından daha fazlası olduğuna değinen The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ise organizasyona ilişkin şu bilgileri aktardı: “Her sene yarattığımız değerlere yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Festivalimizin etkinliklerine geçen yıl 8.000 kişi katıldı, bu yıl bu rakamın 10.000 olmasını bekliyoruz. Bodrum’un Türkiye’deki denizcilik tanıtımını üstlendik. Denizcilerle birlikte Kisebükü’nde oluşturduğumuz sevgi çemberi görselimiz Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin tanıtımı için kullanıldı. Etkinliğimiz, ülkemizin değerlerini yurtdışına tanıtmak için en önemli fırsatlardan biridir. Her yönüyle büyük bir etkinliğe imza atıyoruz. Organizasyonumuzun Avrupa’nın en iyi yat yarışı olması hedefiyle ilerliyoruz. Bu hedefimizde bizden desteklerini esirgemeyen Amerikan Hastanesi ailesine ve VKV Sağlık Kuruluşları Genel Müdürü Dr. Erhan Bulutcu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Akdeniz’in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup, 22 Ekim’de 30. yıl kampanasını çalacak. American Hospital The Bodrum Cup yarışları ise 23 Ekim’de Metro Etabı ile başlayacak. Devamında ise American Hospital The Bodrum Cup heyecanı 24 Ekim’de Prof. Dr. Galip Beygü İsen Etabı, 25 Ekim’de Anadolu Sigorta Etabı, 26 Ekim’de Amerikan Hastanesi Etabı ve 27 Ekim’de Opet Etabı’yla rota tamamlanacak. 27 Ekim Cumartesi, saat 21:00’de American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni’ninde yarışçılar ödüllerini alacak. American Hospital The Bodrum Cup yarışların yanı sıra Levent Yüksel, Bengü canlı performanslarıyla renk katarken, Mavi Yolculuk yemek yarışması katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatacak. İlk günden itibaren bir yat yarışından çok daha fazlası olan American Hospital The Bodrum Cup konserlerin yanı sıra sanat etkinlikleri ve yemek yarışı gibi organizasyonlarıyla festival havasını doruğa çıkaracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21