Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG)’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destek

Türkiye genelinde 120 nin üzerinde ticari alanı işletmekte olan Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG), hediyelik eşya ve yiycek içecek gruplarında yüzde 25, temel ihtiyaç gibi gıda ürünlerinde ise yüzde 50indirim yapacak.

AKG İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz : “Turizm sektörü olarak enflasyonla mücadelede görev alıyoruz.“

Yılsonuna kadar geçerli olacak bu dikkat çekici oranlardaki indirim yaklaşımıyla ilgili açıklama yapan Anadolu Kültürel Girişimcilik İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz “Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak kültürel ve tarihi mirasımızı yaşatmayı ve sadece yurtdışında değil yurtiçinde de yaygın olarak tanıtmayı temel sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu kapsamda, çalışmalarımızı ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Ülke ekonomimizin kalkınmasında turizm çok önemli bir kaldıraç etkisi taşıyor. Kaldı ki, müzelerimiz ve ören yerlerimiz kültürümüz ve değerlerimizin en somut yaşandığı noktalar. Biz, Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak enflasyonla mücadelede olan inancımızı gösterirken, müze kart sahibi vatandaşlarımıza yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla da bu mücadeleyi sorumlu kurumsal vatandaşlık vazifemiz olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.