Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı seçildi


 Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığının düzenlediği 1. Olağan kongresine tek liste ile Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı olarak Mustafa Muzaffer Nişancı oldu.

Kongrede ayrıca Bursa ilinde ilçe yönetimi oluşturup kongrelerini tamamlayan 6 İlçe Başkanı ve yönetimi de hazır bulundu.

Bugün gerçekleşen yapılarak  Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığı kongresi ile il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne ve YSK memurları kongre sonuç bildirimini Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI'nın seçilmiş il başkanı olarak tek liste seçildiğini duyurmuş oldu.
Bu tek  liste sonucunda Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığı Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı olmak üzere  Yönetim Kurulu olarak 16 Asıl ,16 Yedek Yönetim Kurulu ile  başta olmak üzere 3 Disiplin Kurulu Üyesi asıl ve 3 Disiplin Kurulu Üyesi yedek olarak seçilmiş oldular.

Anavatan Partisi Bursa  İl Başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI bu kongre ile  Bursa Yüksek Seçim Kurulu  memurları tarafından yapılan kongre sonrasında tescillenmiş oldu.

Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığını 1.Olağan Kongre sonrasında İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı konuşmasında, başta Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ,MKY üyeleri başta olmak üzere  tüm Bursa il ve ilçe Başkanlarına  yönetimlerini delegeleri  tebrik ve teşekkür etti.
Program sonrası yeni seçilen  Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ile yönetimi kurulu ve  İl Kongresine katılan partililerle fotoğraf çekilerek sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.