Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

AND Gayrimenkul imzasıyla yeni bir proje inşa edilecek. Firma yeni projesini And Frekans 215 olarak adlandırdı.

AND Gayrimenkul, And Frekans 215 isimli projesini toplam 10 bin metrekare alan üzerinde kurmayı planlıyor. Ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa etmeyi hedefleyen And Frekans 215 projesinde 413 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde dizayn edilmesi planlanıyor. 

And Frekans 215 fiyatları 309 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor. Banka kredisi kullanma olanağı sunulan projede ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyen alıcılara 60 ay yüzde 0,99 ve 120 ay yüzde 1,09 faiz oranları sunuluyor.

Konut teslimlerinin Eylül 2020 tarihinde yapılması hedeflenen And Frekans 215 projesinde hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı sosyal alanlar tasarlanıyor. Projenin zengin sosyal donatıları içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, kafe, restoran, güvenlik ve otoparka yer veriliyor. Lokasyonuyla da avantaj sağlayan proje, E-5 karayolu ve Anadolu Adalet Sarayı'na yürüme mesafesinde yükseliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.