Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ANDARMA KOMUTANI ALİ AL’DAN BAŞKAN AYDINA ZİYARET

Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Al, Orhangazi’de 3 yıldır jandarma komutanı olarak görev yapan ve geçen ay belirlenen atama kararı ile Gaziantep’e tayin olan Jand. Bnb. Ali Kanber’in yerine atanarak göreve başlamıştı. Jandarma komutanı Yzb. Ali Al, Orhangazi’ye atanmamanın ardından Belediye Başkanımız Bekir Aydın bizleri ziyaret ederek yeni görevimizde başarılar dilemişti. İlçemiz hakkında bilgi alışverişi yaparken, asayişi ve güvenliği sağlama noktasında her zaman yanımızda olacaklarını ifade etti dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Jandarma Komutanı Yzb. Ali Al’ı makamında ağırlarken, yeni görevinde tekrardan başarılar diledi. Başkan Aydın İlçemize yeni atanan komutamız ile beraber ilçe ’de güvenliği ve asayişi sağlama noktasında uyum içerisinde çalışacaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Aydın, bizler rahat bir şekilde uyuyalım diye gecesini gündüze katan, koruyan kollayan Askerimize, Polisimize ve Ordumuza ne kadar dua etsek azdır. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.  Başkan Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Al’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21