Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

ARTIK NE ÇALARLARSA ŞAŞIRMAYIZ DİYORDUK, YANILDIK

Duyduklarıma İnanamadım CHP’li Sarıbal, İznik Devlet Hastanesi'nde 3 göz bölümden oluşan 1,5 tonluk çelik morgun çalındığına ilişkin haberleri değerlendirdi. “Haberi duyduğumda önce kulaklarıma inanamadım. Acaba yanlış mı anlıyorum diye çıkan haberleri okudum. Sonra arkadaşlarıma sordum, doğruymuş” diyen Sarıbal, “Yapılan açıklamalara göre morgu satmakla Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Y.'nin suçlandığı anlaşılıyor. Hakkında da soruşturma açılmış” diyen şöyle devam etti:

 

Deveyi Artık Havuduyla Değil Ahırıyla Yutuyorlar

“Kimin yaptığından çok bu ülkede insanların bu kadar yozlaşması insanı üzüyor. Bir insan bir yönetici sıfatıyla görev yaptığı hastane morgunu satmayı nasıl akıl eder? Bu nasıl bir cesarettir? Bu ne gözü doymazlıktır. Çalmanın, çırpmanın bir sınırı yok mu? Bu insanlar kimleri örnek alıyor böyle? ‘Bu ülkede artık çalınacak bir şey kalmadı, ne çalarlarsa şaşırmayız’ diyorduk ama yanıldık. Morgu bile çalmışlar ‘Deveyi havuduyla yutmak” diye bir deyim vardır. Artık deveyi havuduyla değil ahırıyla birlikte çalıyorlar. İnanılır gibi değil.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.