banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Artvinli iş insanları 'nefes' oldu

İş hayatlarını Bursa'da devam ettiren aslen Artvinli olan hayırseverlerin kurmuş olduğu Bursa-Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu, memleketlerindeki sorunlara çözüm aramaya başladı.

Pandemi sürecinde ellerini taşın altına koymak ve memleketlerinde solunum yetmezliği çeken hastalara yardımcı olmak isteyen topluluk piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 2 adet solunum cihazı ve 35 adet solunum setini Artvin Devlet Hastanesi'ne bağışladı.

Bursa-Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu Başkanı Erdinç Altun, "Memleketimiz söz konusunu olduğunda elimizden gelenden fazlasını yapmakla sorumluyuz. Yerli üretim olan solunum cihazlarımızdan hastanemize bağışladık. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu zor süreçte ve buradan sonraki süreçte biz Bursa'da Yaşayan İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu olarak halkımızın ve devletimizin ve yetkililerimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"DOYDUĞUMUZ ŞEHİRLERE HİZMET ETTİĞİMİZ GİBİ DOĞDUĞUMUZ YERE DE HİZMET BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ONURDUR"

Bursa-Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu Başkanı Erdinç Altun, destekle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, "Memleketimiz söz konusunu olduğunda elimizden gelenden fazlasını yapmakla sorumluyuz. Bizleri güçlü kılan aile birliğimiz ve özlemi her zaman burnumuzda tutan memleket özlemi ve oraya olan sevdamızdır. Hastanelerimiz dünyanın her yerinde dost akraba ve sevdiklerimizin bütün insanlarımız zor gün kapısıdır. Sağlık çalışanlarımızın bu zor süreçte yaptıkları tartışılmaz. Hepsine minnettarız. Bu süreçte bizlerde elimizden geldiği kadar ve bütün toplum olarak sağlıkçılarımızın yanında olmalıyız. Koronavirüsün azaltılması için kurallara uyarak ve uymayanları da uyararak bütün gayretimizi ortaya koymalıyız. Toplumsal birlik beraberlikle moralimizi yüksek tutarak bu zorlu süreci atlatacağız. Doyduğumuz şehirlere hizmet ettiğimiz gibi doğduğumuz ilimize ve ilçelerimize hizmet bizler için büyük bir onurdur. İlimiz yöneticileri, yerel yöneticileri, sivil toplum kuruluşları büyük illerle mutlak suretle iletişim zinciri kurmaları konusunda çalışmalar başlatılmalıdır. Bizler hastaneye gittiğimizde veya yakınlarımızı götürdüğümüzde oradaki görevlilerin gözlerinin içine bakarız o bakışı bilen bilir bu nedenle cefakar ve fedakar sağlık çalışanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Yerli üretim olan solunum cihazlarımızdan hastanemize bağışladık. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu zor süreçte ve buradan sonraki süreçte biz Bursa da yaşayan iş insanları ve Bürokratlar topluluğu olarak halkımızın ve devletimizin ve yetkililerimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ'NDEN TEŞEKKÜR

Bursa'daki hayırsever iş insanlarının bağışladığını malzemeleri teslim alan Artvin İl Sağlık Müdürü Gürol Köroğlu, bu tarz girişimlerin önemli olduğuna dikkat çekti. Köroğlu, "Devletimizin her türlü cihazı almak için tabii ki gücü var ama pandemi gibi yoğunluğun yaşandığı bir zamanda bu tarz bir bağışın, desteğin olması hem sağlık çalışanlarımızı hem de bizi gerçekten çok mutlu eden bir durum. Bursa da ki hayırsever iş insanlarımız tarafından alınarak bize gönderilen solunum cihazını Artvin Devlet Hastanemizde hizmete sunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Memleketlerini unutmamaları ve böylesine önemli bir süreçte bu destekleri çok anlamlı olmuştur. Kendileri ile birebir irtibat kurdum bu ve benzeri desteklerinin devam edeceklerini söylediler. Kurumum ve halkımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaArtvinPandemiSolunum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21