Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

​Arzu Sabancı for Koton, yeni koleksiyonu ile dördüncü sezonuna hazır

 

Koton ve Arzu Sabancı iş birliği 2018-2019 Sonbahar Kış döneminde, dördüncü sezon kadın koleksiyonuyla devam ediyor. Yarattığı modern ve şehirli kadın silüetlerini yeni sezonda da sürdüren Arzu Sabancı for Koton, modern ve cesur stillere hayat veriyor. Koleksiyonda maskulen dokular feminen kesimlerle yorumlanırken, sportif parçalar da şık detaylarla tamamlanıyor.

Kendi içinde iki farklı tarz grubuna ayrılan Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonundaki geçişler, renkler ve detaylarla sağlanıyor. Sonbaharın ruhunu taşıyan tasarımlar, koleksiyonun şıklık iddiasını ortaya koyarken, Apres Ski konseptinden ilham alan sportif tasarımlar cesur stillere uygun silüetler yaratıyor.

Bu Sonbahar, Maskulen Dokular Feminen Kesimlerle Buluşuyor

İlk koleksiyondan bu yana ‘beklenmeyen şıklık’ vurgusunu tasarımlara taşıyan Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda feminen kesimleri maskulen dokularla bir araya getiriyor.

Topraksı renklerle doğaya dönüş trendine atıfta bulunan koleksiyon çikolata, camel, karamel ve bej tonlarından oluşan tasarımları klein mavisi, koyu kırmızı gibi parlak vurgularla canlandırılıyor. Tasarımlarda, erkek giyim dünyasına ait Galler Prensi kareleri, mikro kazayağı desenleri ve ince çizgiler baş rol oynuyor.

Kusursuz silüetler yaratacak blazer ceketlerin, akıp giden kumaşlardan hazırlanan pantolonların ve maskulene yakın takımların dikkat çektiği koleksiyonun sonbahar teması zarif kesimli palto ve dış giyim tasarımlarıyla tamamlanıyor. Detaylarla son dokunuşların yapıldığı koleksiyonun anahtar parçalarını ise; çağdaş ve modern stillere eşlik edecek trikolar oluşturuyor.

Athleisure Akımının Öncü Tasarımları

2018-2019 sezonunun mega trendi olarak gösterilen athleisure akımının öncü tasarımları Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu ile gardıroplara taşınıyor. Şıklığı sportif detaylarla dengeleyen tasarımlar Apres Ski temasıyla sezon ruhunu temsil ediyor. Kışın vazgeçilmez tutkusu kayağın büyülü atmosferinden ilham alan tasarımlar cesur kırmızı, elektrik mavi ve elma yeşili tonları ön plana çıkarken bu vurgulu renklerin dengesi açık ve koyu gri, krem ve siyah renkleriyle sağlanıyor.

Şeritlerin sporlaştırma için ana unsur olarak kullanıldığı tasarımlarda, kol ve etek uçlarına eklenen şeritler, kontrast fermuarlar ve kapaklı cepler dikkat çekiyor. Anvelop ceketler, imitasyon kürkten hazırlanan tasarımlar, kat kat triko ve kazaklarla mevsiminin büyüsünü ortaya seren koleksiyon, femuarlı ceket ve uzun pilili etek kombinleriyle de yenilenmiş stillere odaklanıyor.

Arzu Sabancı for Koton Kadın Koleksiyonu, seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.