Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

Asfalt isteyen Kumsaz sakinlerine Başkan Sertaslan'dan cevap

Gemlik'e bağlı Kumsaz'da yazlık evleri bulunan vatadaşlar sokaklarında asfalt olmamasından şikayetçi. Kumsaz sakinlerinin duruma ilişkin şikayetlerini Bursada Bugün ihbar hattına iletmesinin ardından Gemlik Belediye Başkanı da o bölgede neden asfalt olmadığını Bursada Bugün'e açıkladı.

KUMSAZ SAKİNLERİ ARAÇLARININ ÇAMURA BATTIĞINI SÖYLÜYOR

578. sokak sakinleri, sokaklarının çamur içinde olduğunu ve araçlarının çamura battığını ifade etti. Gemlik Belediyesinin konuyla ilgilenmediğini söyleyen vatandaşlar, "Sanki sene 1986. Elektrik, su döşeniyor ama çukurlar tam anlamı ile kapatılmıyor" ifadeleri kullanıldı.

"BÖLGEDEKİ YAPILARIN TAMAMI KAÇAK"

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, konuyla alakalı olarak Fen İşleriyle arasında geçen diyaloğu aktardı. Sertaslan, Fen İşlerinden gelen bilgilere göre bölgedeki yapıların tamamının kaçak olduğunu, altyapı hizmeti aldıklarını ve sürekli yeni talepte bulunduklarını söyledi.

"BÖLGE KENTSEL DÖNÜŞÜME UYGUN BİR PLAN ÇALIŞMASI İLE MECLİSTE"

Bölgenin kentsel dönüşüme uygun bir plan çalışması ile mecliste olduğunu belirten Sertaslan, "Kalıcı bir imalat yapsak bu imalatların hepsi çöp olacak" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.