Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AVRASYA KAPI FUARI GEZİSİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, 4-7 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarına ücretsiz ziyaret turu düzenliyor. 5 Mart tarihinde gerçekleştirilecek gezi için son başvuru tarihi 28 Şubat Cuma günü olarak belirlendi.


FUARLAR, SEKTÖRLERİN GELİŞİMİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR
Oda üyelerinin sektörlerindeki yenilikleri yerinde görerek kendilerini geliştirebilmeleri açısından fuar ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda gerek eğitim-seminer gerekse fuar ziyareti organizasyonlarımızı sürdürüyoruz. 4-7 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde görücüye çıkacak olan Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı ile alakalı 5 Mart tarihinde üyelerimize yönelik ücretsiz fuar gezisi düzenliyoruz. Sektör temsilcilerimizin, sektörlerinde yaşanan gelişim ve değişime ayak uydurarak avantajlı konuma gelmeleri kendileri açısından olduğu kadar ilçemiz açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu noktada bizler de sektörlerimizin gelişimi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ziyaretimize katılım göstermek isteyen üyelerimizin 0224 714 82 60 numaralı telefondan kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tüm ilgili sektör temsilcilerimizi 5 Mart’ta ücretsiz olarak düzenlenecek olan Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı Ziyaret turumuza davet ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaİNEGÖLFuarGezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21