banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AVRUPALI TÜRKLER EV ALIRKEN KANDIRILIRSA ZARARI TURYAP KARŞILIYOR

Yurt dışında yaşayanlar yıllardır birikimlerini değerlendirirken, gayrimenkul alırken ihtiyaç duydukları güven ve profesyonel emlak danışmanlığı hizmeti için TURYAP ile Evim Türkiye fuarında buluştu. 1,5 milyondan fazla Türk vatandaşının yaşadığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen fuara Turyap yurt içi ve yurt dışından temsilcileri ile birlikte katıldı.

Fuara katılan Turyap temsilcilikleri arasında ev sahibi Turyap Merkez Pazarlama Ekibi, Almanya Mannheim, UK Master Franchise, Londra Wood Green , Atina, İsviçre-Lucerne, İzmir, Bodrum, İstanbul , Konya ,Balıkesir, Ankara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcileri de vardı.

Fuarı değerlendiren Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay: ‘‘Fuar çok hareketli geçti. Genel olarak kalabalıktı, biz de en kalabalık ziyaret alan stantlardan biriydik. Turyap, 1985 yılında insanların en önemli alışverişine aracılık yapmak üzere kuruldu. Bizim sihirli kelimemiz ‘güven’. İnsanlar emlak alıp satarken güven ortamında bunu yapması gerekir. Biz binlerce gayrimenkulün satışına aracılık ederken hiç kimsenin yanılmasına müsaade etmedik. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye’den emlak alma durumunda asla kandırılmayacağını garanti ediyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde Türkler var. Türkiye’de her yerde, dünyada birçok noktada da biz varız. Yurt dışındaki Türkler maalesef suistimal edilmişler. Emlak alırken kandırılmayacaksınız, size tapu yapılırken bizim hukuk ve mali müşavirimiz eşlik edecek. Temiz tapu almanızı sağlayacağız. Sonrasında isterseniz sizin adınıza kiraya vereceğiz, sizin adınıza binayı koruyup kollayacağız, isterseniz tekrar satacağız, yaşamınızı kolaylaştıracağız ve garanti altına alacağız. Bizden emlak aldığınız takdirde kandırılmayacağınızı garanti ediyoruz, yanıldığınız ortaya çıkarsa tüm zarar ve ziyanınızı tanzim etmeyi taahhüt ediyoruz’’ dedi. 

‘‘Hedefimiz dünya şirketi olmak’’

Yönümüzü dünyaya döndük diyen Sarıbay: ‘‘Türkiye’de 300’e yakın franchise ofisimiz var. Şimdi de yönümüzü dünyaya döndük. Yurt dışında şu an itibari ile Kıbrıs’ta iki temsilcilik, Yunanistan Atina , Romanya ,Amerika Miami, Hollanda Rotterdam ,Belçika Bruksel , İngiltere Londra Wood Green , Birleşik Krallık Master Franchise, Almanya Mannheim temsilcilikleri ile operasyonlarımıza devam ederken yakın zamanda açılacak olan TURYAP Ukrayna-Odessa , Karadağ-Budva ve İsviçre Lucerne temsilcilikleri ile yurt dışında hizmet ağımızı büyütmeye devam ediyoruz.  Yakın zamanda sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Almanya Frankfurt , Kuveyt ,Qatar , Dubai ve Gürcistan temsilciliklerinin açılış operasyonları hazırlığı içerisindeyiz. Bu fuara katılmamızın sebebi temsilci arkadaşlarımızın kendi portföyündeki emlağı pazarlamasaydı. Bu konuda başarılı olurken Turyap’ı genel anlamda tanıtma şansımız oldu. Hedefimiz dünya şirketi olmak. Buna da inanıyoruz. Fuarda bu anlamda talepler aldık. Bizi temsil etmek isteyenleri bu karlı ve güvenli dünyaya ortak yapmak için aramıza bekliyoruz’’ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21