Öne Çıkanlar turizm KKTC psikoloji Atlet Akbaş
banner13

Bakan Kurum'dan flaş Bursa açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabı üzerinden Bursa için önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile yeşil Bursa'mızın tarihi kimliğini ortaya çıkaracak Çarşıbaşı Meydan Projesi ve Çekirge Teras Projesi ile şehrimizde yapacağımız ve yatay mimarinin esas alınacağı kentsel dönüşüm çalışmalarımızı görüştük. Hanlar bölgesinde yapacağımız tarihi meydan projesinde adımlarımızı hızlandıracağız.

Çekirge Teras projesinin ihale sürecini de bu yıl içinde tamamlayarak 2022 yılında yeşiliyle, tarihi dokusuyla şehrimizin değerine değer katacak bu özel projeyi Bursa'mıza armağan edeceğiz. 

Akpınar ve Sıcaksu mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarımıza başlıyoruz. Her iki mahallemizde toplamda yaklaşık 4000 konutluk projemizi hayata geçirerek vatandaşımızı mağdur etmeden bu bölgelerimizi sağlıksız yapılardan kurtaracağız." ifadesini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:
çevreŞEHİRBakanKurum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.