Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

BAKAN SOYLU VE PAKDEMİRLİ İZNİK’TE

İznik Müşküle Mahallesi Çınaraltı Mevkiinde heyeti İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve Müşküle Muhtarı İsmail Çalık ile ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri karşıladı. Bakan Soylu ve Pakdemirli’ye ise Ak Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile ilgili bakanlık yetkilileri eşlik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım-Orman Bakanı Bekir Pakdemirli burada kendinisi karşılayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ardından sel felaketi ve dolu felaketinden zarar gören zeytin bahçelerini yerinde gören heyet vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.