Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

BANDIRMA VAPURU İLE 19 MAYIS COŞKUSU BALKONLARA TAŞINDI

Orhangazi Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yapılan Bandırma Vapuru maketi ile tüm sokaklarda 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Vatandaşlar vapur maketinin sokaklardaki geçişi sırasında balkonlarından ve pençelerinden alkışlarla tempo tuttular.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Belki Orhangazi’mizde unutulmaz bir anı olarak kalacak bandırma vapurumuz halkımız nezdinde son derece mutlu karşılanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğumuz Bandırma Vapuru sokaklarımızda gezerken balkonlardan alkışlayarak bizlere eşlik eden vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bandırma Vapuru eşliğinde bizlerde sokaklarımızı gezdik. Bizleri bu koronavirüs sürecinde yalnız bırakmayan vatandaşlarımızı bizlerde yalnız bırakmadık. Balkonlarından el sallayan vatandaşlarımızla gönülden bir olduk, birlik olduk.

Bugün koronavirüs nedeniyle, evlerimizdeyiz. Orhangazi Belediyesi olarak bayramın coşkusunu bandırma vapuru ve gençlik marşlarımız ile sizler için sokaklarımızı gezerek kutladık. Bugün Atatürk’ün Samsun’a ilk adımını attığı ve ulusal egemenliğimizin başladığı, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın başladığı tarihtir.” dedi.


 

Yaklaşık bir haftalık çalışma sonucunda hazırlanan ve Bayraklarla süslenen Bandırma Vapuru maketi konvoylar eşliğinden Orhangazi sokaklarında gezdi. Gençlik Marşları ve şarkılar eşliğinde Orhangazi caddelerini gezen bandırma vapuru maketine Belediye Başkanı Bekir Aydın’da eşlik etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın özellikle pencere kenarında bulunan ve bahçeli evleri olan gençlere hediyeler ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.