Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

BAŞKAN ACAR, “KARANLIĞIN ÜZERİNE KARARLIKLIKLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi, Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin milletimizin birlik ve beraberliği ile emperyalistlerin maşalarının darbe ve işgal girişimini bozguna uğrattığını ifade ederek, “Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak, gazilerimizi ve şehitlerimizi unutmayacağız. Vatan ve istiklal savunması söz konusu olduğunda hiç tereddüt etmeden karanlığın üzerine kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) silahlı kalkışmasına geçit vermemek için bedenini kurşunlara siper ederek milli iradeye sahip çıkan Türk milletinin, "15 Temmuz Direnişi"nin üzerinden 7 yıl geçti.

“EMPERYALİST MAŞALARIN DARBE VE İŞGAL GİRİŞİMİ BOZGUNA UĞRADI”

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi, EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, “15 Temmuz Direnişi”nin yıldönümü vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz gecesi, tarihte eşine az rastlanır cinsten kanlı bir ihanete, darbe ve işgal girişimine; bağımsızlığını, geleceğini vesayetçilerin, işgalcilerin, teröristlerin eline bırakmak istemeyen milletimizin destansı direnişine sahne oldu. İnsanımızın kutsal değerlerini, yardım ve iyilik duygusunu, özellikle de gençlerimizin eğitim ve başarı arzusunu istismar ede ede toplum ve devlet içine yuvalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), o gece her türlü savaş araç ve silahlarıyla devleti ve milleti hedef alarak saldırıya geçti. Devletini, vatanını, bağımsızlığını hedef alan sinsi, kanlı, alçak saldırıya ölümüne bir kahramanlıkla karşı koyan milletimiz, imanı, cesareti, birlik ve beraberliği ile emperyalistlerin maşalarının darbe ve işgal girişimini bozguna uğrattı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.