banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Başkan Akkaya gazetecileri unutmadı

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda yapılan programa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın yanı sıra; Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı, yerel gazete çalışanları, ulusal ajans ve televizyon temsilcileri, Akşehir’de yayın yapan yerel radyo temsilcileri katıldı.

Gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizen Başkan Akkaya, özellikle sahada koşturan basın mensuplarının fedakar bir şekilde çalıştığını belirterek, “Yaptığınız haberlerle tüm kurumlara yol gösterici olma, daha güzelleri yakalama, daha güzel hizmet etme, eksiklikleri, görme gibi konularda görev addediyorsunuz. Bunun için sizleri kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Hepinize görevlerinizde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Sağlıcakla böyle nice güzel günlerde bir arada olmayı diliyorum” diye konuştu.

Akşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Akkaya, gazetecilerden gelen soruları da yanıtladı. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21