Öne Çıkanlar sungurlu İkiz Gezginlerle ver elini Bursa Bursagaz pancar deposu TEKKE MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI
banner13

Başkan Aktaş emeklilere konuk oldu

Ulaşım başta olmak üzere Bursa’ya geleceğe taşıyacak her projeyi kararlı adamlarla sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yoğun programına rağmen fırsat buldukça toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. TOKİ tarafından yaptırılan ve anahtar teslimlerinin ardından yerleşimin hızla devam ettiği İrfaniye Emekli TOKİ 1201 konutlarına gelen Başkan Aktaş, burada da emekli vatandaşların konuğu oldu. Site sakinleri ile sohbet ederek çayını yudumlayan Başkan Aktaş, emekli vatandaşların talep, dilek ve temennilerini dinledi.

Her yeni yerleşim alanında başlangıçta bazı sorunların yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, gerekli düzenlemelerin tamamlanacağını ve sorunların ortadan kaldırılacağını kaydetti. Site sakinlerinden Şair Nazif Sabancı da TOKİ ile ev sahibi olmanın mutluluğundan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanlığı sırasında yazdığı şiiri Başkan Aktaş’a okudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.