Öne Çıkanlar İNCELEME Top Yankı ak gökmen
banner13

Başkan Alinur Aktaş'ın koronavirüs tedavisi devam ediyor

Yaklaşık iki hafta önce koronavirüs yakalanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş günler sonra ilk kez Bursa Şehir Hastanesi'nde yattığı odanın penceresinden göründü.
Koronavirüs tedavisi devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yorgun ve rahatsız olduğu her halinden belli oldu.
Kendisine süpriz olarak Büyükşehir Belediyesi'nin Basketboll takımının getirildiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kupasını uzaktan da olsa Başkan Alinur Aktaş'a gösterdiler.

Bu güzel ana şahit olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'da sosyal medya hesabından "
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Büyükşehir'in Perileri kupasına da kavuştu. Şehir Hastanesi'nin camından gördüğüm şu manzarayla yaşadığım mutluluk ve heyecanınsa tarifi yok." paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.