Öne Çıkanlar bursa Hamilelik KORONAVİRÜS OSMANGAZİ cazibe
banner13

BAŞKAN AYDIN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçe Başkanlarımız ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Cumhuriyet Meydanından Postaneye kadar olan Cadde üzerinde Çalışan Esnaf kadınlarımıza karanfil hediye ederek Kadınlar Gününü Kutladık. 8 Martta bir gün değil her gün değerli olduklarını hissettirdik ve işlerinde kolaylıklar diledik. Kadınlarımızın her alanda başarılı olduklarını ifade ederken, Bizler kadınlar için “ Cennet Annelerinin Ayakları Altındadır” diye buyuran ve o şekilde özen gösteren bir Peygamberin ümmetiyiz. Çalışma hayatında kadınlarımızın artması çalışma ortamlarının da seviyesini yükseltmiştir.

Belediye Başkanı Aydın Bölgemizdeki kadın istihdamının artması ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirdikleri çocuklara devredeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye’ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.