Öne Çıkanlar konse maruf bursa Normal Hastalık
banner13

BAŞKAN AYDIN BAKAN MEHMET KASAPOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Başkan Aydın Ankara temasları sırasında Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlunu ziyaret ederek ilçede yapılması planlanan spor yatırımları hakkında bilgiler aldı. Bursa il merkezi ve ilçelere yeni spor tesisleri kazandırılmasını öngören protokol Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İlçe Belediye Başkanları arasında imzalanmıştı. İlçemizde yapılması planlanan spor yatırımları konusunda Başkan Aydın Bakan Kasapoğlu ile değerlendirmelerde bulunarak spor tesislerinin tamamlanması sonrası halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz dedi.

4 ayrı kalemde yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırım için protokol Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Belediye Başkanı Bekir Aydın arasında imzalanmıştı

GÖL SPOR TESİSLERİ ZEMİNİ YENİLENİYOR

Orhangazi’de yıllardır kullanılan ve artık tamamen bozulan Göl Spor Tesislerinin suni çim saha zemini imzalanan protokol gereği yenilenecek. Yatırım programına alınan ve ödeneği aktarılacak olan Göl Spor Tesisleri zemin yenileme çalışmasının gelecek sezona kadar yetişmesi planlanıyor.

Havuz Tamamlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığında imzalanan diğer önemli bir protokol ise Orhangazi Yarı Olimpik Yüzme havuzuile ilgili. İmzalanan protokolle havuzun tadilatı için ihtiyaç duyulan ödenek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanmış oldu. Spor yatırımlarımda Gedelek, Üreğil, Çakırlı ve Narlıca Mahallelerine birer adet halı hasa inşası ve Yeniköy, Çakırlı Mahallesine çok amaçlı basketbol sahaları inşası yapılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.