Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Başkan Aydın'dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Başkanı Aydın mesajında;

"Tarafsız ve dürüst yayıncılık anlayışından ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen kamuoyunu bilgilendirmek için büyük bir gayretle çalışan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Dünyanın içinde bulunduğu tüm şartlara rağmen görevlerini büyük bir gayretle yerine getirmekte olan gazetecilere başarılar diliyorum.

Bu düşüncelerle, ilçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.