Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BAŞKAN AYDIN'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Başkan Bekir Aydın; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası mesajında “Belediyeciliği halka hizmet etme aracı olarak gören yönetimimiz bir kesimin değil, bütün vatandaşların refah ve mutluluğunu gözeten çalışmalar yürütecektir.

 Bu bağlamda çalışmalarımızı fakirleri, hastaları, engellileri ve tüm ihtiyaç sahiplerini gözeten, onların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamalarını sağlayacak olan sosyal ve gönül belediyeciliği anlayışla sürdürmekteyiz.

        Engelliler koordinasyon merkezi başkanlığımız tarafından yürütülen başarılı çalışmalarla ilçemizde yaşayan 2245 engelli vatandaşımızın bütün talep ve ihtiyaçlarını karşılamaktayız

Belediyemiz sağlık ekiplerince her gün engellilerimiz ve yaşlılarımızın pansuman, serum ve enjeksiyon hizmetleri verilmekte, ayrıca engellilerimizin hastanelere gidiş gelişleri için çevre hastanelere her gün araç tahsis edilmektedir.

Bizler engellilerin hiç kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir Orhangazi inşa etmek için çalışmaktayız. ‘’ Engelliler Her Yerde Önceliklidir  ‘’ anlayışıyla çıktığımız bu yolda engelli kardeşlerimizi ihtiyaç sahibi olarak değil, eşit haklara sahip olan vatandaşlar olarak görüyoruz.

Engelli kardeşlerimizin hiçbir şekilde ayrımcılığa maruz bırakılmamaları için üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz.                                       

  Yaptığımız çalışmaların engelliler için bir lütuf değil bir görev olduğu, Bir gün değil her gün sizlerin hizmetinizde olduğumuzu hatırlatıyor, engelleri hep birlikte aşmak dileğiyle, 10-16 Mayıs Engelliler haftanızı kutluyor, engelsiz bir Orhangazi sözüyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.