Öne Çıkanlar İBB Hamilelik Kadın Yankı Snowboardun harika çocuğu
banner13

BAŞKAN AYDIN DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Sölöz Pompa istasyonundaki basınç sorununu ortadan kaldırmak amaçlı 2000 metreküplük yeni bir regülasyon deposuna ihtiyaç olduğunu vurguladı. Sölöz mahallesinde bulunan deponun hacmi yetersiz geldiğinden dolayı 1000 metreküplük bir yeni depo inşaa edilmesi konusunda dile getiren Başkan Aydın Dutluca hattında 47 ayrı noktada meydana gelen boru patlamaları sonucu çiftçilerimizin uğradığı zararın giderilmesi maksadıyla hatta yer alan 100 mm ve 800 mm çapındaki CTP boruları, 6 atü ve 5000 rijitlik sınıfına ait CTP boruları ile değiştirerek sorunları kökten çözmek istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın 6000 metre uzunluğunda, açık kanal olarak inşa edilen Akharem hattını da boru içine alınarak çiftçilerimizin tasarruflu su kullanımı sağlanmasını istediklerini ifade etti.

DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Orhangazi’de yapacakları üretim, tamirat ve tadilatlarla ilgili bilgileri Başkan Aydın’a aktardı. 2020 yılı içerisinde sıkıntıların, taleplerin giderilmesi için çalışmaların başlayacağını söyleyen Çelenk,ziyaretlerinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.