Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

BAŞKAN AYDIN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ İLE BİRLİKTE HEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

OYAK tarafından satın alınan Elsan Elyaf Fabrika arsası üzerinde yerli tohum üretimi yapacak olan ve OYAK’a bağlı Hektaş Firması alandaki çalışmalarını sürdürüyor. 

İl tarım müdüründen ziyaret

Orhangazi’de İznik gölü sahilinde yer alan eski Elsan Elyaf fabrikasının açık alanlarında yapılacak olan ve sera ile zemin düzenleme çalışmalarının başladığı Hektaş’a ait Yerli Tohum üretimini Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül ve Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaret etti. 

Yerli tohum üretimi çok önemli

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Aydın “ İlçemizde yıllardır Elsan Elyaf olarak bilinen fabrikanın arsasını satın alarak yerli tohum üretimine başlayan HEKTAŞ’ı Bursa İl Tarım ve Orman Müdürümüz Hamit Aygül ile birlikte ilçemizde yerli tohum üretmek için Ar-ge çalışmalarının tamamlayan HEKTAŞ’ı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Yerli tohum üretimi Ülkemiz ve ilçemiz adına gurur verici bir gelişmedir. Ülke olarak artık yerli ve milli üretimlere başladığımız bu günlerde komşu ilçemiz sınırları içerisinde yerli otomobilimiz üretilecek, İlçemizde de yerli tohum üretilecek olması bizleri son derece onurlandırmıştır ”dedi.

HEKTAŞ Yerli tohum üretimi firması ziyareti esnasında Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz’da bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.