Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAŞKAN AYDIN KAPALI YÜZME HAVUZUNU İNCELEDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Kapalı Yüzme havuzunu İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yerinde inceledik. Havuzda çok az eksiklerimiz kaldı, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile belediyemiz tarafından tamamlayarak Ramazan Bayramından sonra açmayı ve halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Ramazan bayramı sonrası açmayı hedeflediğimiz Kapalı yüzme havuzu ile ilgili gerekli tüm eksiklerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Gençlerimiz hem yüzmeyi öğrenecekler hemde suyun içerisinde diledikleri kadar eğlenecekler. Pandemi nedeniyle kurslarımız için bir şey söylemek çok erken, fakat sınırlı sayıda da olsa Havuzumuz her zaman aktif olarak çalışmaya ve hizmet vermeye başlayacaktır. Gençlerimize yönelik hizmetlerimiz her geçen gün daha da fazla artarak devam edecek. Gençlerimizin geleceği için onları düşünen ve her zaman çalışan bir belediye var olduğunu unutmasınlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21