Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

BAŞKAN AYDIN LİMAK GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Keramet Sulama Birliğinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturmak için Limak Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ile bir araya geldi. Başkan Aydın İlçemizde Keramet Sulama Birliğinin elektrik borcuyla ilgili olarak sıkıntıları çiftçilerimize yansıdığını ve kısa bir süreliğine sıkıntılar yaşandığını daha fazla mağduriyet yaşamaması için görüşmeler neticesinde sorunu çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Çiftçilerimizin mahsullerini yetiştirmek için özellikle bu sıcak aylarda en önemli unsur olan su ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırdık. Çiftçilerimiz emek ve alın teriyle çalışarak toprağa hayat kattıklarını, özellikle bu salgın döneminde canla başla çalışarak bizleri hiçbir zaman gıdasız bırakmadılar. Çiftçi kardeşlerime bu özveri çalışmalarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir daha böyle bir sorun yaşamamalarını dilerken tüm çiftçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Keramet Sulama birliğinin sıkıntıları çözüm konusunda hassasiyet gösteren Genel Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Limak Genel Müdürü Ali Erman Aytaç’ı makamında ziyaret esnasında Devlet Su İşleri Bursa 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ve Orhangazi Keramet Sulama Birliği Başkanı Cihan Şen eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.