Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC turizm Atlet
banner13

BAŞKAN AYDIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Aydın “Bugüne kadar mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaparak hem eksiklerin giderilmesi noktasında hemde kalan eksikler hakkında bilgiler verdi. Merkez ve Kırsal Mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelerek, Hizmet noktasında birlikte hareket ettiğimiz muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Pandemi süreci içerisinde belki bir araya gelerek toplantılar düzenlemedik ama her bir muhtarımız ile telefonla görüşerek taleplerini en kısa süre içerisinde yerine getirmeye gayret gösterdik. Orhangazi, birçok önemli sıkıntısını çözerek geride bırakmış bir ilçedir. Bursa ve İstanbul’a yakınlığından dolayı, kültür ve turizm konusunda sahip olduğu değerler ilçemiz için bir avantajdır. İlçemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olmuştur. Muhtarlarımızın istekleri, talepleri ve sıkıntıları bizlerinde öncelikli olarak isteklerimiz arasındadır. Büyükşehirin destekleri ile bu sıkıntılarımızı ivedi olarak çözüm bularak hayata geçireceğiz.

Her mahalleye eşit hizmet 

Koronavirüs salgın süreci içerisinde hizmetlerimiz genel anlamda biraz beklemeye alındı ama artık normalleşme süreci içerisinde girdiğimiz bugünlerde, Belediye olarak bizlerde kollarımızı sıvadık ve muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini dinledik. Muhtarlarımız ile hem geçen bir seneyi değerlendirdik hemde bugünden sonra yapılması gereken talepleri ele aldık. Mahalle muhtarlarımızın toplantı esnasında vermiş oldukları talepleri aciliyetine göre yerine getirmek ve hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza hız kazandırmak istiyoruz. 

Tek tek dinledi

31 Mahalle Muhtarımızı tek tek dinledik. Mahallemizin öncelikli olarak yapılması planlananları taleplerimizi notlarımız arasına alarak çözüm noktasında gerek Merkezi Hükümetimiz gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse Belediyemiz tarafından tüm ihtiyaçlar giderilecektir. Bizler de bizimle ilgili olan kısmında ne yapılması gerekiyorsa yerine getiriyoruz. İletilen konu başka bir kurumumuzu ilgilendiren bir konu ise onlara iletiyoruz ve bizler de takipçisi oluyoruz. Dolayısı ile burada muhtarlarımız ile birlikte hedef kitlemiz olan halkımıza hizmetin en iyisini götürmeye çalışıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetlerimizde muhtarlarımızla istişare halinde olduk. Bundan sonraki süreçte de onlarla sık sık bir araya gelip yapılması gerekenleri de hep birlikte yerine getirmeye devam edeceğiz Tüm müdürlüklerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Merkezi Hükümetimizin Destekleri, Büyükşehir’imizin Destekleri, Belediyemizin Destekleri ile Muhtarlarımızla istişare sonucu hiçbir sorun kalmayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.