Öne Çıkanlar bursa KORONAVİRÜS Hamilelik OSMANGAZİ YILDIRIM
banner13

Başkan Aydın parkta oynayan çocuklara hediyeler dağıttı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Pandemi süreci içerisinde Ülke genelinde haftasonu sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdik. Tüm Müdürlüklerimiz haftasonu yoğun bir mesai harcadılar. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı caddelerimizi trafik sorunu yaşamadan yıkadık ve ardından dezenfekte ettik dedi. Bu süreç içerisinde Çocuk parklarımızı yıkadık ve dezenfekte işlemlerini tamamladık. Bugünde İlçemizde en büyük Çocuk parkımız olan Araba Dünyası parkımızda çocuklarımızla beraber olduk ve çocuklarımıza oyuncak hediye ettik.

Pandemi süreci içerisinde kısıtlamalardan en büyük nasibini alan siz değerli çocuklarımız biraz daha sabredin. Bu süreci hep birlikte tedbirlerimizi elden bırakmadan en az hasarla atlatmamız lazım. Kısıtlamalardan kurtulmak adına bu süreçte evlerimizde kısıtlamalarımıza uymalıyız. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakındır. Daha güzel günlerimizi hep birlikte parklarımızda eğlenerek geçirmemiz için Devletimizin almış olduğu kararlara en iyi bir şekilde uymalıyız. Bu süreç sadece çocuklarımız için geçerli olmamakta birlikte Tüm Vatandaşlarımızdan tedbirleri elden bırakmadan İlçemizi en az hasarla atlatmaktır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİPark
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.