Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BAŞKAN AYDIN SAHADA ÇALIŞAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Şehit ailelerinin bayram sevincine ortak olduk.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ramazan Bayramında şehit aileleri ile bayramlaştı. “Bu vatan uğruna canlarını ortaya koyarak şehit düşen, şehit ailelerimiz ile bir araya gelerek onların Ramazan bayramını kutladık.  Kıymetli şehit ailelerimizin her daim yanında olduğumuzu ifade ederken şehitlerimizin en değerli emanetleri olan aileleri ile bir araya gelerek onların bayram sevinçlerine ortak olduk.

Bu vatan için ve bu bayrak için canlarını veren tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Tüm şehit ailelerimizin yeniden baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bayram ziyaretlerimiz şehit ailelerimizi son derece mutlu mesut ederken bizleri de mutlu etmiştir.

Sağlık çalışanları da unutulmadı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ramazan Bayramında Orhangazi Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı. Pandemi sürecinde çok zorlu şartlar altında bile en büyük özveri ile çalışarak bu hastalıkta canla başla gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın bayramın kutladık ve çalışmalarında kolaylıklar diledik. Başkan Aydın Sağlık çalışanlarının ardından İtfaiye müdürlüğüne giderek burada çalışan personelin bayramını kutlayarak işlerinde kolaylıklar diledi. Ramazan bayramında görevi başında olan Polislerimizin, Jandarmalarımızın, Zabıta görevlilerimizin ve sahada görev yapan tüm çalışanların bayramlarına ortak olduk. Ramazan Bayramında devletimizin almış olduğu tedbirler doğrultusunda evlerimizde kalarak kutluyoruz ama hayatımız bir şekilde devam ediyor. Hayatımızın akışında saha ’da olan tüm çalışanlarımızı ziyaret ederek onların bayram sevincine ortak olduk ve görevlerinde başarılar diledik. Kazasız ve sorunsuz ve sağlıklı bir bayram diliyorum. İnşallah bu salgın hastalık en kısa süre içerisinde biter ve önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizin yanlarında kucaklaşarak bayramlaşmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.