Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

BAŞKAN AYDIN SAKATLAR DERNEĞİ KONGRESİNE KATILDI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın katıldığı programda , “Bana göre insanlardan ve insanların tutum ve davranışlarından kaynaklı engellerin ortadan kaldırılması şartıyla engellilik ya da engelli yoktur.

Yani insanlardan kaynaklı düşünsel, sosyal ve fiziksel engeller ortadan kaldırıldığında, engellilik ve engelliler konusunda konuşacağımız, düşüneceğimiz hiçbir konu kalmaz.

Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereği engelli hemşerilerimizde ilgili birçok çalışmaya imza attık.

Belediyemiz bünyesindeki Engelli Koordinasyon Birimi ve Sağlık İşleri Koordinasyon Birimi vasıtasıyla engelli ve ağır hasta hemşerilerimizle ilgili verdiğimiz hizmetlerin bazılarını aktarmak istiyorum.

Göreve geldiğimiz iki yıllık süre içerisinde çok sayıda engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye, akülü araç ve medikal ihtiyaçlarına erişimini sağladık.

Engelli maaşı, rapor ve engelli kardeşlerimizle alakalı konularda danışmanlık hizmeti verdik.

Engelli ve ağır hasta hemşerilerimizin her gün düzenli olarak Bursa’daki hastanelere ulaşımını sağlayıp, Hasta nakil araçlarımızla yatalak hastalarımızı ve ağır engelli hemşerilerimizi evlerinden hastanelere ya da hastanelerden evlerine ulaşımlarını gerçekleştirdik.

Yatalak hastalarımıza ev de bakım hizmetleri ve hasta yatağı olmak üzere yine bunların yanı sıra düzenli olarak verdiğimiz hizmetler söz konusudur.

Bugün yapılan Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanlığına yeniden seçilen Emrullah Akçay’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanlığı seçimlerinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Dernek üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.