banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

BAŞKAN AYDIN YENİ YAPILACAK OLAN ÇOCUK PARKI ALANLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Bu sabah itibari ile ilçemiz genelinde bu sene içerisinde yapmayı planladığımız toplamda 8 adet yeni çocuk parkını, 3 adet basketbol sahasını ve 6 adet jimnastik alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulunduk. Temizlik İşleri Müdürümüz ile birlikte gezdiğimiz alanlarda ilgili kendisinden bilgiler aldık.  Bu sene içerisinde 8 adet yeni çocuk parkı alanı ve 3 adet basketbol sahası inşası ve 6 adet jimnastik aletleri alanları tamamlamayı halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize yönelik başlatmış olduğumuz yeni çocuk parkı alanları, basketbol sahaları ve jimnastik alanlarına yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Çocuklarımızın ve Gençlerimizin en fazla vakit geçirdikleri alanları her geçen gün yenisini ekliyoruz. Yeni Çocuk parklarımızı ve basketbol sahalarımızı tamamladıktan sonra çocuklarımız güzel vakitler geçirecek, gençlerimiz günlük streslerini atacaklardır. Yeni yapılacak olan çocuk oyun alanlarımızın yanı sıra tüm parklarımızı ve jimnastik alanlarımızı tamirini ve tadilatını da düzenli olarak yapıyoruz. Çocuk alanlarımızı her geçen gün daha fazlalaştırmak ve her mahallemizde birden fazla çocuk parkı alanları oluşturmak istiyoruz ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21