Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

BAŞKAN AYDIN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan Aydın mesajında;

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen, fedakârlığın ve sınırsız sevginin timsali, en kıymetli sığınağımız, ilk öğretmenimiz annelerimizin, Anneler Günü'nü tebrik ediyorum.” İfadelerine yer veren Aydın, şunları kaydetti;

“Gözümüzü hayata açtığımız ilk günden itibaren bizleri sarıp sarmalayan, duasını ilgisini üzerimizden hiç eksik etmeyen tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur.

Cennet Annelerimizin Ayakları Altındadır

Dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimiz, sağlıklı nesillerin yetiştirebilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenerek, aile ve toplum hayatının temel direğini oluştururlar. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.

Anneleri en mutlu edecek hediye; sizin sağlığınızdır, sağlıklı kalmanızdır. O nedenle kısıtlamalara mutlaka uyun ve evde kalın. Sokağa çıkmak zorunda kaldığınızda ise sosyal mesafeyi korumaya dikkat edin. Maskenizi mutlaka takmayı unutmayın.


İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan en başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.