Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Başkan Erdem çocuklara belediye hizmetlerini anlattı

Potansiyel Üstün Yetenekliler Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile buluştu. Çevrimiçi buluşmada bir araya geldi. Hayat Bilgisi dersinde Cumhurbaşkanı, valililik ve kaymakamlıkların görev ve yetkileri hakkında bilgi alan çocuklar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile de tanıştı. Çocuklara, Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projeleri ve hizmetlerini örnekler vererek anlatan Başkan Turgay Erdem, çocukların ilettiği yaratıcı fikirleri de değerlendireceklerini belirtti.

Nilüferliler’e daha rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam sunmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Erdem, “Çocuklar, gençler, yaşlılar, emekçiler gibi her kesime dokunan birçok alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çocuklarımız için kütüphaneler açarak, daha nitelikli bir ortamda eğitim almaları için okullara da büyük destek veriyoruz. Gençlerimizin ve olgun gençlerimizin yeteneklerini geliştirebilecekleri ve sosyal alanda çalışmalar yapabilecekleri alanlar oluştur, atölyeler düzenliyoruz” dedi.

Gelecek kuşaklara temiz, yeşil ve sağlıklı bir çevre bırakmayı hedeflediklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu kapsamda yaptıkları çalışmaları da paylaştı. Gelen sorular üzerine Gezici Kütüphane ve Mini Bostan projelerini de anlatan Başkan Turgay Erdem, Mini Bostan’ı kentin çeşitli noktalarında yaygınlaştırarak, çocukların küçük yaşlardan itibaren tarımla iç içe olmalarını hedeflediklerini söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Mini Bostan ile çocukların küçük yaşlardan itibaren tarımla iç içe olmalarını istiyoruz. Bu alanlara çocuklarla birlikte sebze fideleri ekerek, ürünlerin nasıl yetiştiğini görmelerini ve hasat zamanı da ürünleri birlikte toplamayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, çocuklar tarafından tasarlanan ve yakın zamanda açılacak olan “Çocuk Sokağı” projesini de detaylarıyla anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21