Öne Çıkanlar NİLÜFER ateş kahraman Revizyon Kedi
banner13

BAŞKAN KANAR'DAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MİTHAT ÖZTAŞ'A ZİYARET

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, görevine yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’ı ziyaret etti. Başkan Kanar İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’a hayırlı olsun dileğinde bulanarak, Mustafakemalpaşa’nın bölgede önemli bir konuma sahip olduğuna vurgu yaparak, Bursa’nın incisi olduğunu söyledi. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet güçlerine büyük görevler düştüğünü dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Sizlerle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak elimizden gelen desteği sağlayarak huzur ve güven ortamının daha ileri seviyelere çıkacağını düşünüyorum” dedi. Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kanar, Çerçeve içinde Ay-yıldızlı Türk Bayrağımızın bulunduğu anlamlı bir hediye vererek Emniyet Müdürümüzün yeni görevi ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun ifadelerini kullandı. Emniyet Müdürü Mithat Öztaş ise ilçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal
güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğiyle çalışmaların yürütülmesi gerektiğinin vurguladı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar'a ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.