Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “ONLARIN YÜKLERİ HAFİFLESİN DİYE ÇABALIYORUZ”

Gürsu Belediyesi ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen programda, doğanın güzelliğine ve müziğe doyan engelli bireyler ve aileleri, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği yetkilileriyle beklentilerini paylaşma olanağı buldu.

 

“Gürsu bizim için çok büyük bir aile” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “3 Aralık bizim için sadece temsili bir gün. Sadece, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil, 365 gün engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugüne özel olarak da, onların gönüllerine dokunabilmek için bir aradayız. Bizler kalbimizdeki sevgiyi engelsiz olarak hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Asıl engel akıl ve kalpte oluşturulan duvarlardır” dedi.

 

“Onların Yükleri Hafiflesin Diye Çabalıyoruz”

 

“İnsana değer veren proje ve hizmetler sunmak en öncelikli amacımız. Tüm hizmetlerimizi, onların yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak hassasiyetiyle gerçekleştiriyoruz. Gürsumuz’un engelsiz bir kent olması için çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimiz ve aileleri, belediyesinin, belediye başkanının, devletinin, maddi, manevi yanında olduğunu hissetsin, yükleri hafiflesin diye çabalıyoruz. Engelsiz hayallerle engelleri hep birlikte aşacağımız güzel yarınlar diliyorum” dedi.

 

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Kevser Öztürk ve AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu'unun da katıldığı programda, yetkililerle beklentilerini paylaşan engelli bireyler ve aileleri, Cemal Çayırcı tarafından sunulan müzik ziyafetiyle keyifli anlar yaşadı.

Anahtar Kelimeler:
BAŞKANMUSTAFA IŞIK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.