Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

BAŞKAN TABAN'DAN ÇOCUKLARA MORAL ÇİKOLATASI

COVİD-19 tedbirleri kapsamında 4 Nisan tarihinden bu yana sokağa çıkma yasağı bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, getirilen serbestlik ile bugün 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkıp doyasıya eğlendiler. Anne ve babaları ile birlikte sokağa çıkan çocuklar, sokaklarda gezip, parklarda eğlenirken güneşli havanın tadını çıkardılar.

BAŞKAN TABAN’DAN ÇİKOLATA
10 Mayıs tarihinde 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma izninden faydalanarak 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıkabildiler. Bugün ise kontrollü normalleşme planına göre 0-14 yaş arası saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıdaydı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 4 saatlik izin ile sokaklarda eğlenen çocuklara çikolata hediye ederek bir süre onlarla sohbet etti. Kontrollü normalleşme planına göre 15-20 yaş grubu, 15 Mayıs Cuma günü saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.