Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

Başkan Taban, Ertuğrulgazi Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Ertuğrulgazi Mahallesinin sorunlarının masaya yatırıldığı buluşmaya Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Fen işleri Müdürü Mesut Emirli, Park ve Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile müdürlük çalışanları katılırken, Ertuğrulgazi mahallesi sakinleri, mahallede yaşanan sorun ve sıkıntıları Belediye Başkanı Alper Taban’a ilk ağızdan anlatma fırsatı buldular.

MUHTARDAN BAŞKAN TABAN’A TEŞEKKÜR
Başkan Taban’ı çok samimi bir şekilde karşılayan mahalle sakinleri adına konuşan muhtar Ercan Uysal Belediye Başkanı Alper Taban’ı mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bizlerin ayağına kadar gelen bir belediye başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Bu kadar yoğun bir tempoda çalışırken, bizlere zaman ayırmaları ve buraya kadar teşrif etmeleri gerçekten bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mahallemizin sorunlarını, yaşadığımız sıkıntıları bu vesile ile başkanımıza aktarma fırsatı bulduk” açıklamasında bulundu.

“VATANDAŞIMIZA HER ZAMAN KULAK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Sorunların ve sıkıntıların yerinde incelenme fırsatının da bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Taban, “Mahalle sakinleri ile bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman vatandaşlarımıza kulak vermeye çalıştık. Yaklaşık 10 aydır her ortamda bulunarak küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar yapmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

“ZAMANI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAYA GAYRET EDİYORUZ”
Önemli olanın içinde bulunduğun zamanda ne kadar faydalı olduğundur vurgusu yapan Taban, “Zaman su gibi akıp gidiyor. O yüzden zamanı en iyi şekilde kullanarak, belediyenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. İnegöl çok hızlı bir şekilde büyüyor, değişiyor ve gelişiyor. O yüzden hareket kabiliyeti yüksek, ekip ve ekipmanımızla şehrin dört bir tarafında canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ertuğrulgazi mahallemizdeki sorunların ve sıkıntıların farkındayız. Özellikle altyapı sıkıntılarını halletmeden üst yapıda iyileştirmeler yapmanın bir manası yok. Bir yerleşim yerinde tam manasıyla yapılaşma bitmeden orada sıcak asfalt çalışması yapmanın bir manası yok. Onun yerine vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazında tozdan korunması adına sathi kaplama çalışması yapıyoruz. Özellikle kaynak ve maliyet israfı yapmak istemiyoruz. Bizleri bugün mahallemizde misafir eden tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunar, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.