banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Başkan Usta: Siz yeter ki üretin, biz hep yanınızdayız

İznik Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Usta, "İznik Belediyesi olarak, milletçe zor bir dönemden geçtiğimiz pandemi şartlarına rağmen üretime devam eden fedakâr çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzle istişare ederek, çiftçilerimizin pazarlama imkânlarını ciddi şekilde arttıran, üretici ile tüketici arasındaki aracıları azaltan, dolayısıyla tarım ürünlerinin fiyatlarında spekülasyon oluşmasını önleyen, Tarım ve Orman Bakanlığımızın vizyon projelerinden olan dijital tarım pazarı çalışmasını da destekleme kararı aldık. Sonuç olarak gerek çiftçilerimizin modern tarım teknikleri konusunda bilgilerini arttırmak, gerekse DİTAP'a kayıt olmalarını özendirmek için, 100 İznik'li üreticimize hediye edilmek üzere meyvecilik ve sebzecilik hakkında yazılmış 100 adet tarımsal kitap aldık. Bu kitapları İlçe Tarım Müdürü Osman Yorulmaz'a teslim ediyoruz. Onlar bu kitapları 14-31 Aralık tarihleri arasında İlçe Tarım Müdürlüğü'ne giderek DİTAP'a kayıt olan çiftçilerimize dağıtacaklar. Bu vesileyle her şartta alın terini toprağa döken üreticilerimize tüm İznik'liler adına bir kez daha teşekkür ediyor, hediye kitaplarımızın kendilerine faydalı olmasını diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BAŞKANBursaIznikUsta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21