Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, ERZURUMLU VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Erzurumlu vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk’a, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kumali ve İsmail Demir de eşlik etti.

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Başkan Vekili Tutuk; “İftar sofrası etrafında toplanmış sizlerle birlik ve beraberliği yaşamaktan dolayı oldukça mutluyum. Bereket ve hayır günleri olan bu ayda tuttuğumuz oruçlarımız, yaptığımız ibadetlerimiz kabul olsun. Rabbim Ramazan Bayramına da erişmeyi hepimize nasip eylesin” dedi.

İftar Sonrası Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Düzenlenen iftar programı sonrasında Gazipaşa Caddesini gezen Başkan Vekili Tutuk, Gazipaşa Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden talep ve isteklerini dinleyen Başkan Vekili Tutuk, ardından AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatarla birlikte günün yorgunluğunu yine vatandaşlarla birlikte çay içerek attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.