Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

BAŞKAN YILMAZ ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Zabıta Noktasında düzenlenen kahvaltıya Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Zabıta Müdürü Yaşar Demidirek ve çok sayıda zabıta personeli katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı programında konuşan Başkan Yılmaz,  “Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Zabıta birimimizle ve diğer birimlerimizle birlikte yıllardır Gemliklilerin yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz” dedi. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Şimdiye dek sürdürdüğünüz özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor, gelecekte yapacağınız çalışmalar için de kolaylıklar diliyorum ”dedi.

 Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek de, “Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a bizleri unutmadığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Kahvaltı programı, Başkan Yılmaz’ a çiçek takdiminin ardından toplu halde fotoğraf çekimiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22