Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BATIGÖZ’DEN ÇOCUKLARA ANLAMLI ZİYARET

Bunun yanı sıra 23 Nisan’ı hastanede karşılayan kronik hastalığı olan çocuklar ziyaret edilerek onlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çocuklarla ve aileleriyle sohbet edilerek birkaç saat de olsa hastalıklarından uzaklaşmaları sağlandı.

Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Ulusal birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde; çocuklarımızın geleceğe daha umutlu bakabilmesini sağlamak bizim elimizde. Bizler çevremizi ve yaşadığımız ortamı daha yaşanabilir hale getirebilirsek onlar bizden daha iyi görecek ve bayrağımızı, güzel vatanımızda nice seneler, gurur ve mutlulukla dalgalandıracaklardır. Güzel düşünüp güzel görmek dileğiyle nice 23 Nisanlara” diyerek tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21