Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BAYRAMDA FETHİYE'DE YÜZDE 100'E YAKLAŞAN DOLULUK ORANI BEKLENİYOR

Geçen yıla oranla yüzde 100’e yaklaşan doluluk oranı beklediklerini açıklayan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, Fethiye’ye ve çevresine gelen misafirlerin rahatı için diğer kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi. Henüz rezervasyon yaptırmamış olanlara da uyarıda bulunan Uysal, “Geçen yıl bayramda oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Çok yoğun bir hafta yaşadık.  Bu yıl, Fethiye ve Ölüdeniz çevresindeki 4-5 yıldızlı otellerin yanı sıra pansiyonların ve diğer konaklama tesislerinin de yoğun olacağını biliyoruz. Tavsiyemiz tatilcilerin şimdiden bayram rezervasyonlarını yaptırmaları. Son dakikaya bırakmadan erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaları…”

 

Ramazan Bayramı tatiline az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz yılı göz ününe alarak bu yıl yüzde 100’e yakın doluluk oranına ulaşacaklarını ön gören sektör, bu yoğun döneme hazır.  Bu noktada tatil için henüz rezervasyon yaptırmayanlara uyarıda bulunan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, “Geçen yıl bayramda oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Fethiye ve Ölüdeniz olarak çok yoğun bir hafta yaşadık. Tavsiyemiz misafirlerimizin şimdiden bayram rezervasyonlarını yaptırmaları. İndirim fırsatlarından yararlanmaları ve son dakikaya tatil planlarını bırakmamaları.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.