Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ihracat ORHANGAZİ
banner13

BBP BURSA’DAN SALGINA KARŞI DEVLET –MİLLET İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Bu süreçte vatandaşlara önemli görevler düştüğünü hatırlatan Salih Uçak, salgın tehdidinin daha da büyümemesi için halkı zorunlu haller dışında evlerinde kalmaları, dışarıya çıkmak zorunda kaldıklarında ise Sağlık Bakanlığı’nın birçok mecradan yaptığı uyarıları dikkate alarak, gerekli tedbirleri almaları gerektiğini vurguladı.

Devletin bugüne kadar olduğu gibi Sağlık Bakanlığı’nın ve Bilim Kurulu’nun tavsiye ve kararlarını ivedi ve eksiksiz bir biçimde hayata geçireceğine olan inançlarını dile getiren Salih Uçak, şunları söyledi:

“Yine inanıyoruz ki vatandaşlarımız da alınacak ve açıklanacak kararlara azami derecede dikkatli bir şekilde uyacaktır. Devlet – millet işbirliği ile İnşallah bu salgın hastalığa karşı verdiğimiz savaşı en az kayıpla atlatacağız. Yeter ki milletimiz ümitsizliğe düşmeden, panik havasına girmeden açıklanan kararlara azami derecede uysun ve işi ciddiye alarak tedbirleri elden bırakmasın.

Bu vesile ile salgın hastalık nedeniyle yaşamlarını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.