Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

BEBKA Genel Sekreteri'ne hayırlı olsun ziyareti

Ziyarette konuşan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, BEBKA'nın bölgesel kalkınma ve kalkınmanın sürdürülmesi adına önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. ULUTEK olarak bölge kalkınmasına yönelik projelere sağlanan destekler için BEBKA'ya teşekkür ederek, halen bilişim firmalarının inovasyon kapasitelerinin artırılmasına yönelik BEBKA destekli bir proje yürüttüklerini belirtti.

Bu önemli görevde BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak'a başarılar dileyen Prof.Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK Teknopark olarak yeni dönemde de şehre ve bölgeye somut katkıları olacak projelere desteklerin devamını dilediklerini, bu anlamda her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Uludağ TTO Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Eren ise Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak'a yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, BEBKA adına başarılı çalışmalara imza atacaklarına olan inancını dile getirdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak'ta üstlendikleri önemli görevin bilincinde olarak çalışmalarına başladıklarını belirtti. Türkiye'nin önemli üç üretim merkezi niteliğindeki illerinde hizmet veren kalkınma ajanslarının girişimcilik ruhu, istihdam ve ekonomiye destek adına atılan tüm adımların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Doç.Dr. Muhammed Zeki Durak, bu yolda işbirliklerine her zaman açık olduklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BEBKAZiyaretUlutek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21